Jääkiekon World Cup 2016

Parhaat vedonlyöntisivut jääkiekon World Cupiin

Jääkiekon World Cup (tai Maailmancup) on ehkä suomalaisille hieman tuntemattomampi arvoturnaus, sillä se on pelattu lukuisien käynnistymisongelmien vuoksi vasta kaksi kertaa, vuosina 1996 ja 2004. Tätä ennen turnaus pelattiin viisi kertaa nimellä Kanada-cup.

World Cup 2016Turnauksen kaava on kuitenkin hyvin yksinkertainen: kyseessä on aito jääkiekon Maailmanmestaruus-turnaus, missä pelaa kaikki maailman parhaat pelaajat. Ottelut pelataan aina Pohjois-Amerikassa ja pienessä kaukalossa. Kanada on voittanut turnauksen viidesti, Neuvostoliitto kerran ja USA kerran.

Täksi vuodeksi kannattaa katsoa myös hieman muuttuneet World Cup 2016 joukkueet. Perinteisten maajakojen sijaan, mukana on nyt myös nimittäin erikoisempia maita. Tämän vuoksi varsinkin vedonlyönti turnauksessa onkin huomattavasti erilaisempaa, kun perinteisten Tshekin, Suomen, Ruotsin, Kanadan, USA:n ja Venäjän lisäksi turnauksessa on sellaisia joukkueita kuin Team Eurooppa ja Pohjois-Amerikka U23.

Vedonlyönnin kannalta on tärkeä huomata, että esimerkiksi Suomen World Cup joukkue tuntee toisensa loistavasti ja moni mies on pelannut vierustoverinsa kanssa pitkään yhdessä. Sen sijaan U23-joukkueen tai Team Euroopan pelaajilla ei ole yhteistä kokemuspankkia, mistä ammentaa. Tämän vuoksi vedonlyönti näitä ailahtelevia joukkueita vastaan voi ollakin mielekästä.

Kun mietitään vedonlyöntiä jääkiekkoon, ja ennen kaikkea jääkiekon world cup 2016 -turnaus otteluihin, on tärkeää myös kiinnittää huomiota siihen, millä pelisivustolla pelaat!

World Cup: Pelivihjeet

Internet on täynnä pelivihjeitä ja ennakoita nykypäivänä. Löydät paljon tietoa joka paikasta, mutta kannattaa oppia käsittelemään sitä. Toiset vihjesivustot ovat huomattavasti toisia parempia ja laadukkaampia.

World Cupin suhteen paras tietoväylä Suomessa ainakin vielä tällä hetkellä on legendaarinen Ilta-Sanomien urheiluosasto ja ennen kaikkea erikoislehti Urheilusanomat. Makasiini pystyy edelleen parhaalla tavalla kaivamaan pienimmätkin nyanssit jokaisen jääkiekkoturnauksen osalta.

Kannattaa myös käyttää kerroinvertailua ja katsoa aina vain parhaat kertoimet, kun haluat lyödä vetoa esimerkiksi. Esimerkiksi BetBrain ja Oddschecker tarjoavat tiukat sivustot, joilta löydät myös World Cupin otteluihin kaikki parhaat kertoimentarjoajat.

Netin rahapeleihin keskittynyt pelivihjesivusto Turtlebet Suomi tarjoaa laadukkaita suomalaisia pelivihjeitä ilmaiseksi. Myös Urheilusanomien pelivihjeet ovat todella tasokkaita, mutta ikävä kyllä nykyään maksullisia. Kolmas hyvä vihjepalvelu (maksullinen) on vedonlyöntiguru Jorma Vuoksenmaan oma ESBC.

Kannattaa myös tutustua ennen kisoja tarkasti kaikkiin joukkueisiin ja syynätä myös World Cup 2016 otteluohjelma läpi.

World Cup 2016 - Veikkaa näillä sivustoilla!

FastBet

Fastbet on täysin uusi suomalaisvetoinen vedonlyöntisivu, minkä valikoimasta löydät kaikki parhaat vedonlyöntipalvelut täydellä suomenkielellä.

Uutena sivustona FastBet tarjoaa juuri nyt netin parhaimmat tarjoukset ja bonukset uusille pelaajille. Sivusto aukeaa 1. päivä elokuuta, mutta voit tehdä jo nyt ennakkorekisteröitymisen ja saada parhaat edut itsellesi ennen muita.

World Cupin vedonlyöntiin Fastbet tulee tarjoamaan kaikki parhaat kohteet kertoimet: 1x2, moneyline, tulosveto, maalintekijä-veikkaukset, mestaruusvedot ja niin edespäin.

SuomiVegas

SuomiVegas on ehkä hieman tuntemattomampi vedonvälittäjä suomalaisille, mutta sillä on jo melko pitkä historia haastavalla alalla. Uusille pelaajille SuomiVegas tarjoaa maukkaan 100% talletusbonuksen, millä saat huomattavasti World Cup -vetojesi kassaan leveyttä. Tallettamalla siis 100€ pelitilille, saat yhteensä 200€ pelirahaa!

Bethard

Bethard uudisti sivustonsa täysi vuonna 2016 ja nyt sen palvelut ovat jo lähellä alan kärkeä. Uusille pelaajille on myös tarjolla todella maukas ensitalletusbonus: kun talletat 100€, saat yhteensä 200€ pelirahaa, mikä riittääkin hyvin World Cupin aikaan pelikassaksi.

Betsafe

Betsafe on yksi koko pelialan suurimmista jättiläisistä. Sen mittava historia alalla on luonut siitä todellisen kolossaalisen ilmestyksen, mikä tarjoaa sekä loistavat vedonlyöntisivut, että nettikasinon ja pokerin. Betsafella voit uutena pelaajana hyödyntää 50€ arvoiset ilmaisvedot, millä pystyt pelaamaan ensimmäiset vetosi World Cupiin täysin ilman riskiä!

NordicBet

NordicBet on niin suuri Pohjoismainen yritys, että sen varmasti tuntee monet suomalaiset. NordicBet on ennen kaikkea yhtiö, mikä tarjoaa tiukat vedonlyöntikertoimet joka lajiin. Myös jääkiekossa NordicBet on ollut pitkään yksi edelläkävijöistä ja se muun muassa tukee Ruotsin SHL-liigaa valtavilla panostuksilla joka vuosi. Uudet pelaajat saavat NordicBetille 50 euron arvosta riskittömiä vetoja. Pelaa 50€ vedot World Cupiin - mikäli häviät - saat rahasi takaisin! Helppoa ja hauskaa!

Vältä näitä: Älä pelaa täällä!

Von Bets

Tämä uusi vedonlyöntisivu tuli markkinoille vuonna 2016. Von Betsin keulakuvana toimii muun muassa jääkiekkolegenda Janne Niinimaa, joka muun muassa edusti Suomen edellisessä Maailmancupissa vuonna 2004.

Von Betsin sivusto ei kuitenkaan ole varsin hyvä, eikä tälle uudelle sivustolle kannata välttämättä viedä rahojaan. Olemme saaneet käyttäjiltä paljon huonoja kokemuksia sekä synkkää palautetta sivustosta. Muun muassa kierrätysvaatimukset vedonlyönti bonusten osalta ovat täysin käsittämättömät. Lisäksi talletusten ja pelkän navigoinnin kanssa sivuilla on ollut monilla ongelmia.

Kertoimet tai kohteetkaan eivät ole maailman parasta A-luokkaa, joten kannattaa välttää tätä sivustoa, vaikka sitä näin alkutaipaleella reilusti mainostettaisiinkin monella paikkaa.

Veikkaus

Suomalaisten uhkapelaajien tietoisuus pelaamisesta on kasvanut todella paljon viime vuosina. Silti liian moni suomalainen pelaa edelleen kaikki vetonsa vain Veikkaukselle. Veikkauksella onkin oikein hyvät voittajaveto-, tulosveto- ja moniveto-kertoimet, mutta muuten sivustolla tai R-kioskilla ei kannata pelejä veikata.

Veikkauksen pitkävedon palautusprosentit (eli kertoimet) ovat nimittäin netin ylivoimaisesti huonoimmat. Esimerkiksi jääkiekossa Veikkauksen palautusprosentti on noin 88%, kun se on maailman markkinoilla lähellä 95-96 prosenttia. Tämä siis tarkoittaa, että jos voitat esimerkiksi veikkauksella 100€ panoksella 188€, voittaisit jollakin yllä mainituista paremmista sivustoista 195-196€.

Varsinkin jos pelaa paljon, tulee jo lyhyessä ajassa todella iso ero Veikkauksen ja muiden sivustojen välillä voittoihisi. Kannattaa siis pelata Veikkauksella käytännössä vain hyvin maksavia monivetoja ja iskeä pitkävedot aina sisään ulkomaisilla netin parhailla vedonlyöntisivuilla.

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Katso täältä lisää vedonlyöntibonuksia.

Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti.
Pelaa vastuullisesti Pelaa vastuullisesti