Rion Olympialaiset 2016

Parhaat vedonlyöntisivut Olympialaisiin.

Rion Olympialaiset käydään 2016 syksyllä ja moni penkkiurheilija odottaa varmasti jo kuumeisena kisoja. Mieletön sporttipakkaus vetää totta kai myös vedonlyöjät esiin kesälomiltaan.

Rion olympialaiset 2016Olympialaisissa ennen kaikkea jalkapallo, tennis ja yleisurheilu ovat kovaa valuuttaa vedonlyönnissä. Suomalaisia juurikin Olympialaisten yleisurheilu sekä ennen kaikkea keihäsfinaali kiinnostavat myös vedonlyönnissä todella paljon. Tässä on vahvasti mukana kotimainen Veikkaus, joka tarjoaa hurjat määrät pelikohteita supertripla-, kaksari- ja voittajavetoihin. Asiantunteva ja harkitseva vedonlyöjä ottaa kuitenkin huomioon myös ulkomaiset vedonlyöntisivut, mitkä tarjoavat moniin kohteisiin ja lajeihin selkeästi parempia kertoimia.

Kannattaa tarkastaa Rion Olympialaisten kisaohjelma ja ennen kaikkea Olympialaisten yleisurheilun ohjelma. Yleisurheilusta löytyvät mielestämme parhaat vedonlyönti-ideat ja kohteet, joita puimme tarkemmin alla.

Vedonlyönti Olympialaisissa - Yleisurheilu

Veikkauksen supertriplat ja superkaksarit ovat loistavia hupipelejä, missä on joskus tarjolla myös maagisia kertoimia. Pelikansa on kuitenkin nykyään asiantuntevampaa ja kaksarikertoimet tuppaavat ainakin suosikkien osalta olemaan alakantissa. Ennen kaikkea yleisurheilun puolella veikataan liian paljon vaikeita tripla- ja kaksari- rivejä, kun esimerkiksi voittajavedoista, TOP3-vedoista tai H2H-vedoista löytyy osuvampia sekä maksavampia ideoita.

Ei siis kannata aina tuijottaa vain isoon tilintekoon, vaan tyytyä joskus tekemään pienempiä voittoja. Pienistä puroista kasvaa iso joki ja pitkän kisaurakan aikana supertriploihin saattaa ehtiä paljon rahaa. Varsinkin H2H-kohteet ovat sen sijaan paljon osuvampia kohteita, mistä löytyy kansainvälisiltä markkinoilta kovia tarjouksia. Käymme nopeasti läpi parhaimmat vedonlyönti-ideat Olympialaisiin.

Voittajaveto:

Tämä on varmasti yksinkertaisin vetomuoto, mitä on tarjolla: sinun tulee vain tietää, kuka voittaa kyseisen kilpailun. Esimerkiksi keihäänheitossa sinun tulee veikata, kuka voittaa keihäsfinaalin. Vastaavia vetoja on ulkomaisilla peliyhtiöillä tarjolla kaikkiin yleisurheilun lajeihin sekä myös harvinaisempiin herkkuihin aina vesipallosta pingikseen.

TOP3 -veikkaus:

Kaava on jatkuu yksinkertaisena. TOP3-vedoissa sinun tulee veikata kilpailijaa, joka saavuttaa mitalin omasta lajistaan. Jos et esimerkiksi usko, että Tero Pitkämäki yltää aivan kultaan saakka, mutta olet varma mitalista, kannattaa käyttää TOP3-valintaa vedoissa. TOP3 on hyvä sekä osuva valinta vetoihin, mikäli sinulla on yksi idea menestyjästä.

H2H-vedot:

Ylivoimaisesti yleisurheilun paras vedonlyöntimuoto! H2H-vedoissa sinun tulee veikata kahden kilpailijan paremmuus. Esimerkkikohde voisi olla, kumpi menestyy keihäsfinaalissa paremmin: Tero Pitkämäki vai Antti Ruuskanen. Kertoimet H2H-kohteissa ovat varsinkin maailmanmarkkinoilla välillä todella hyvin. Esimerkiksi alkuerien perusteella voi saada hyvän kuvan jonkun urheilijan tasosta. Mikäli jokin yllättäjä säväyttää alkuerissä, pelaa häntä H2H-vedoissa jotain kilpailijaa vastaan. Vastaavaa taktiikkaa voi käyttää myös toisin päin: mikäli jollakin suosikeista on ongelmia, pelaa häntä vastaan ja teet tilin!

Olympialaiset: Pelivihjeet

Internetistä löytyy paljon pelivihjeitä nykyään, mutta ikävä kyllä suurin osa ilmaisista vihjeistä on amatöörien luomia nopeita ennakoita, missä ei välttämättä ole mitään totuuspohjaa. Mikäli luet ilmaisia pelivihjeitä, on aina syytä käyttää omaa harkintaa sekä lähdekritiikkiä.

Analysoiva pelaaja käykin ennemmin läpi tarkkoja tilastoja, lukee asiantuntijoiden mietteitä ja seuraa kisojen ajan kilpailijoiden päivän kuntoa. Vihjesivustoista voi suositella enemmän maksullisia, mutta asiantuntevia palveluja. Suomeksi vihjeitä on hankala löytää, mutta muutamat ilmaiset sivustot ovat ammattilaisten pyörittämiä, mistä löytyy oivia ideoita.

Rion Olympialaiset 2016 - Veikkaa näillä sivustoilla!

Betsafe.com

Betsafe tarjoaa yhden markkinoiden parhaista paketeista Olympialaisten vedonlyöntiin. Tarjolla on sekä H2H-kohteet, voittajavedot, TOP3-vedot että monia erikoiskohteita. Laaja kohdetarjonta on ehdoton edellytys hyvällä vedonlyöntisivustolle Olympialaisiin.

Lisäksi uutena pelaajana saat maittavia ilmaisia vetoja, vedonlyönti bonukset ja monia tarjouksia. Näillä ilmaisilla eduilla pääset jo pitkälle vedonlyönnissä, mikäli olet enemmän aloitteleva pelaaja tai pienen rahan hupipelaaja.

Unibet.com

Toinen Pohjoismainen jätti tarjoaa myös kaikki mitä tarvitset Olympialaisiin ja ennen kaikkea yleisurheilun vedonlyöntiin. Kuten Betsafella, myös Unibetilla saat vedonlyöntibonukset ja asiakaspalvelua täydellä suomen kielellä. Pelaaminen sivuilla on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Veikkaus.fi

Emme suosittele pelaamaan Veikkauksen H2H- tai voittajaveto -kohteita, sillä ulkomaiset markkinat tarjoavat paremmat kertoimet. Voimme kuitenkin suositella pelaamista supertripla- ja kaksaripeleihin. Nämä ovat vaikeampia saada kiinni, mutta osuman tullessa voitot ovat suurempia. Veikkaus ei ikävä kyllä vieläkään tarjoa pelaajille tarjouksia tai ilmaista pelirahaa.

 

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Katso täältä lisää vedonlyöntibonuksia.

Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti.
Pelaa vastuullisesti Pelaa vastuullisesti