Urheilun ilmaiset nettilähetykset - lives treamit

Urheilun live lähetykset netissäLivestreamien käyttö on yleistynyt supernopeasti myös Suomessa, kun internetin yhteysnopeudet ovat kasvaneet reilusti ja ilmaisia nettilähetyksiä tarjoavia sivustoja pistetään koko ajan pystyyn lisää.

Useat live streamin tarjoavat sivut ovat kuitenkin laittomia. Lisäksi kannattaa aina muistaa, että hämäriltä sivustoilta saattaa aina tarttua mitä tahansa mukaan koneeseen, eikä ainakaan tällaisilla sivustoilla kannata antaa mitään yhteystietojaan.

Tarjolla on kuitenkin myös paljon täysin laillisia sivustoja. Esimerkiksi monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat nykyään palveluissaan hurjan määrän ilmaista urheilua. Peliyhtiöt ovat ostaneet oikeudet urheilun näyttämiseen netissä ja näissä palveluissa voit katsoa urheilua läpi vuoden täysin ilmaiseksi ja täysin laillisesti.

Miten näen urheilua netissä?

Helpoin tapa on siirtyä jollekin seuraavista sivustoista: www.unibet.com, www.nordicbet.com. Nämä kaksi ovat täysin suomenkielisiä.

Kaikista sivustoista löytyy hurja määrä urheilua, mitä katsoa. Ehtona ilmaisen urheilun näkemiselle on, että rekisteröidyt sivuille ja että sinulla on pelitilillä vähintään 0,01€. Kaikkien sivustojen minimitalletus on 10,00€.

Suosittelemme siis tekemään näin:

1. Siirry tästä Nordicbetin sivuille (paras live stream -tarjonta!)
2. Tee minimitalletus 10,00€
3. Käytä 9,99€ vedonlyöntiin ja yritä voittaa
TAI jätä 0,01€ pelitilille ja kotiuta 9,99€ takaisin pankkitilille
4. Oli vaihtoehtosi kumpi vain, saat katsoa yhden sentin hinnalla urheilua 24/7 joka ikinen päivä, vaikka koko urheiluvuoden ja sitä seuraavan!

Vedonlyöntisivut missä on urheilun live stream -nettilähetykset

Alle on listattu muutaman luotettava vedonlyöntisivusto joiden asiakkaana pääset nauttimaan ilmaisista urheilun live lähetyksistä netissä.

Unibet:

Unibet on tehnyt jo vuosia upeaa työtä kehittäessään oman Unibet-TV:n palveluita. Voit lyödä samaan aikaan helposti vetoa ja katsoa suoraa urheilulähetystä. Lisäksi palvelu toimii upeasti myös puhelimella tai padilla, joten saat maailman parasta urheilua käsillesi ilmaiseksi, olit sitten missä päin maailmaa tahansa!

Tällä hetkellä Unibet on näyttänyt muun muassa Eurooppa Liigan ja Mestarien Liigan karsintoja, jossa esimerkiksi BATE - SJK ilmainen netti lähetys livestream oli hieno teko peliyhtiöltä. Unibet on näyttänyt Suomessa ilmaiseksi myös muun muassa RoPS:n ja HJK:n sekä Pikkuhuuhkajien otteluita. Kaikki ovat olleet todella suosittuja ja näet siis pelit ilmaiseksi!

Muuten Unibetilla kuuluu jalkapallotarjontaan Euroopan huippuliigoja, kuten Bundesliiga, La Liga, Ligue, Serie A ja kaikkien kovimpien maiden CUP-turnaukset.

Jääkiekon saralla Unibetilla on tarjota Ruotsin SHL sekä Euroopan kansainvälisen CHL-turnauksen ottelut.

Koripallossa Unibet näyttää maailman kovimman sarjan NBA:n ottelut. Lisäksi rapakon takaa näytetään myös suurin osa MLB-otteluista, jotka ovat varsinkin vedonlyöntiin todella sopivia kamppailuja. Pienemmistä lajeista tarjolla on paljon myös muun muassa pingistä ja snookeria. Lisäksi huippusuosittua tennistä tulee aika ajoin Unibetin kanavilta. Unibetin lähetystarjontaa seuraa mm. tämä Live streameihin keskittynyt sivu. Katso aikataulu sieltä.

NordicBet:

NordicBet näyttää myös sivustollaan hurjan määrän urheilua. Sivusto on täysin suomenkielinen ja asiakaspalvelu viimeisen päälle. Ottelutarjonta ei ole aivan yhtä laajaa kuin Unibetilla, mutta todella toimivasta sivustosta on myös kysymys. Vedonlyöjän kannalta on lähinnä makukysymys, kummalla sivustolla käy, sillä molemmissa on loistavat kohteet, kertoimet, bonukset ja palvelut.

Jalkapallo: Bundesliiga, La Liga, Ligue 1, Eredivisie, Portugalin Primeira Liga, Championship, Turkin Superliiga, Copa Libertadores

Koripallo: NBA, Espanjan, Kreikan ja Australian kansalliset sarjat, WNBA-ottelut

Jääkiekko: SHL ja CHL

Muut lajit: käsipallo, lentopallo, tennis 

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Katso täältä lisää vedonlyöntibonuksia.

Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti.
Pelaa vastuullisesti Pelaa vastuullisesti